BATMAN / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Nis

Okulumuz öğretmeni Irmak Mehtap Özen’in ortaklığıyla yürütülecek olan “The Moving World of the Fairy Tales” adlı masal temalı proje, okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Batman genelinde düzenlenen halk oyunları yarışmasında miniklerimiz il ikincisi olmuştur. Tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri etkinliği kapsaminda “Resimlerle Deyimler ve Atasözleri” isimli resim sergimizden çalışmaları okulumuzunun 1. katında görebilirsiniz.

Şbt

6 Şubat Salı Günü saat 13:24’te AFAD ekiplerinin katılımı ile okulumuzda deprem anı ve tahliye ile ilgili tatbikat yapılmıştır. Tatbikat başarılı şekilde tamamlanmıştır.

Ara

Yerli malı haftası etkinliklerimiz devam ediyor. Çalışmalarından dolayı öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ders öncesi egzersizlerimiz devam ediyor.